Tillsammans hittar
vi lösningar.

Elektriker Karlskoga

Välkommen till Granitor Electro – Företaget med ambitionen
att skapa välmående samhällen och industrier.

För Hållbara Lösningar Samarbeten Resultat

Komplett leverantör.

Granitor Electro är företaget för dig i Karlskoga som söker en skicklig elektriker. Vi är en komplett leverantör inom el och teknik oavsett typ av arbete. Våra elektriker har allt som krävs för att ge dig rätt hjälp.

Säkerhet i fokus.

Vi prioriterar alltid säkerheten vid samtliga arbeten. Med vårt kunniga och professionella team, är de ett tryggt val för alla elprojekt. Företaget strävar efter att minimera risker vid arbeten för att garantera en säker utförande.

Elektriker Karlskoga
Elektriker Karlskoga

Vi värnar om våra kunder.

Inom företaget finns gedigen kunskap och lång erfarenhet inom branschen. Det möjliggör för individuellt anpassade lösningar som tillgodoser dina specifika önskemål och behov. Vår ambition är att uppnå långsiktiga relationer som bygger på tillit och goda resultat.

Våra tjänster.

Elinstallationer

Vid nybyggnationer är det till din fördel att låta en elinstallatör komma in i tidigt skede för att minimera risken för oväntade överraskningar senare i projektet. På så sätt kan man se till att installationen samspelar med övriga områden likt fiber, belysning, säkerhetssystem och hissar. Här hos oss finns kompetenta installationselektriker, ingenjörer, programmerare och många andra sakkunniga som ser till helheten i varje arbete. Teamet anpassas alltid efter behoven som finns vid respektive uppdrag, vi ser till att rätt personer alltid finns på plats. Utöver elinstallationer vid nybyggnation utför vi även elinstallationer inom belysning.

Fiber och datainstallation

I dagens samhälle blir vi ständigt mer beroende av internet för att få en fungerande vardag. Vår erfarenhet är att de större aktörerna, bland annat inom den kommunala förvaltningen, förstår vikten av fiber och att fiberinstallationer genomförs på rätt sätt. Det grundar sig i att man behöver uppfylla kraven från både myndigheter och privatpersoner i ett längre perspektiv.

Elektriker

Här finns elektriker med omfattande och pålitlig kompetens inom service, installation och entreprenad. Sedan 1970-talet har vi haft en naturligt roll i många olika stora industrier. Idag är vi med och bygger flera av vår tid mest omfattande satsningar inom infrastruktur och kommunal sektor. Den ständiga tekniska utvecklingen ställer nya krav på oss som elektriker och elinstallatörer. Det finns flera specialistområden som man kan utvecklas inom, vi strävar efter att alltid utveckla oss och bli bättre på våra områden.

Elservice

För de anläggningar som är i drift behöver man säkerställa att regelbunden service och underhåll genomförs, detta för att minska störningar och stopp som kan förekomma i produktionen på grund av elfel. Elservice är en stor och betydande del av vårt tjänsteutbud. Därmed har vi en väl fungerande verksamhet som kan ta sig an kontroller samt åtgärda akuta fel som uppkommer. 

Elektriker Karlskoga

Granitor Electro är ett företag vars främsta styrka ligger i mångårig yrkeserfarenhet kombinerat med omfattande kompetens. Dessutom strävar vi efter att utvecklas i takt med den tekniska utvecklingen samt hitta aktuella och välfungerande arbetssätt. Med vårt arbete som elektriker finns vi tillgängliga i Karlskoga och dess omnejd.

Kontakta oss

Om du har några frågor eller funderingar så kan du kontakta oss på följande sätt:

Plats

Gammelbackavägen 6, 691 51 Karlskoga

Ring oss

010-4707710

Bli kontaktad

Skicka ett meddelande till oss så återkopplar vi till dig snabbast möjligast!
Vi ser framemot att få hjälpa dig!

Kontaktformulär